Reiseblogg fra Travellerspoint

Øytur rundt Koh Ngai

sunny 40 °C

Vår siste fulle dag på Koh Ngai, dro vi på øytur og besøkte fire forskjellige steder. Første stopp var på sørsiden av øya her med mye korallrev og fisker, et kjempe fint sted å snorkle. Selvfølgelig var undervannskameraet ødelagt og vi fikk ikke tatt noen bilder under vann. Men det var mye å se her. Dette stoppet var egentlig ikke en del av planen, men ble tilføyd fordi korallrevet vi egentlig skulle til var steng pga bleking av korallet.. Hva enn det vil si!

DSC_0514.jpg

Neste stopp var øya Koh Mook, en stor grotte i vannet. Her svømte vi gjennom grotta, trangt og bekkmørkt. Ved enden kom vi fram til en kjempe lagune! Utrolig vakkert og spennende å få med seg.

DSC_0031.jpg

Etter dette dro vi til Koh Ma. Den siden av øya vi var på var det lokalbefolket, bare et par hus. Og et veldig fint resort som så passe nedlagt ut. Ellers var det en kjempe fin strandlinje, turkist vann som alle de andre stedene og bølger som bruset inn. En utrolig fin paradisøy!

DSC_0147.jpgDSC_0206.jpgDSC_0331.jpg

Siste øya vi besøkte, Koh Cheuk ble det mer snorkling og enda flere fisker! Hele fjellveggen opp fra vannet var også fylt med flaggermus! Hundrevis.
DSC_0459.jpg

En vel verdt øytur med masse opplevelser!

I morgen reiser vi videre til Koh Phi Phi, og har allerede booket oss inn på Phi Phi October Guest House som skal ligge veldig bra til på øya, nærme både byen og strand. Vi gleder oss til enda flere opplevelser!

Skrevet av heilars 23:15 Arkivert i Thailand

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Kjempemorsomme bilder :) Hilsen Håkon og Mamma

fra Kira123

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint