Reiseblogg fra Travellerspoint

Kuta City, Bali

sunny 35 °C

Etter en ganske så dyr taxi-tur fra Ngurah Rai Airport (selv etter over halvparten prutet ned) kom vi fram til Bali Kuta Resort. Et fire stjernes hotell beliggende i hjertet av Kuta by. Har ble vi møtt med velkomstdrink, velkomstmassage og gratis oppgradering til junior suite! Nesten ille nok at vi backpackere bor så bra, men suite trodde vi aldri vi kom til å oppleve gjennom turen. Det er gøy å ha litt flaks innimellom også!

Vi har bodd på Bali Kuta Resort i en uke nå, og vi har kun slappet av ved bassenget og nytt luksuslivet mens vi har hatt det. Stranden her i Kuta er mest egnet for surfere da det er noe sinnsykt med bølger. Men i selve byen er det masse å se på. Kuta Square med mange fancy butikker, Discovery Shopping Mall, Kuta Gallerie og massevis av boder i alle gater med alt mulige ting.

Egentlig skulle vi ta surfekurs her, Bali er jo surfernes paradis! Lars skulle også ta dykkerlappen, men budsjettet vårt ga oss ikke helt råd til det, så det måtte vi droppe. Satser på å få til litt surfing i Sydney med Hanne som lærer!

Veinettet her i Kuta er elendig, fordi veldig mange av veiene er enveiskjørte og kun i èn retning. Så vi er veldig glad for at vi har bodd så sentralt og med gåavstand til alt! De første dagene viste vi ikke hvor sentralt vi egentlig bodde, og satt i taxien ca 30 min til Discovery Shopping Mall, som egentlig bare tok oss 15 min å gå til. Og da blir taxituren ganske så dyr!

Siste kvelden spiste vi meksikansk mat på Tj’s Flying Burritos og unnet oss en massage. Lars tok en times fotmassage, som var både deilig og vondt og jeg tok en times cream bath, hårkur med hodemassage, massage av skuldre, armer og hender. For det meste vondt! Men fikk silkemykt hår som resultat :)

Her har vi bodd og kost oss i en uke:

DSC_0043.jpgDSC_0046.jpgDSC_0047.jpgDSC_0063.jpgDSC_0073.jpg

Kuta:

DSC_0230.jpgDSC_0233.jpg

Skrevet av heilars 06:24 Arkivert i Indonesia

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Høres fint ut! kos dere.

fra Kira123

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint