Reiseblogg fra Travellerspoint

Dreamland Beach, Bali

sunny 35 °C

Siste uka på Bali har vi bodd på New Kuta Condotel. Et stort hotell med Dreamland Beach rett i fronten. Hotellet ligger langt unna alt, nesten en times kjøretur fra byen. Det var ikke helt hva vi hadde trodd, og vi lurte litt på hvordan vi skulle klare å leve kun på hotellets fasiliteter.. Heldigvis hadde hotellet gratis shuttle både til Kuta City og til Nusa Dua, og vi fikk mulighet til å handle litt mat og spise på billige restauranter!

Første dagen benyttet vi oss av hotellets gratis shuttle til byen, og hamstret inn vann, brød, pålegg, nudler, yoghurt og andre varer. Heldigvis fikk vi mulighet til å nyte fint hotell, spise helt okei mat og allikevel holde oss til budsjettet! Så denne uken har vi nytt fint hotell og vi har laget oss nudler og smurt brødskiver på rommet. For en ukes tid klarer man det også! Vi har frokost inkludert, og får en god og deilig amerikansk frokost hver morgen.

Endelig har vi bodd på et hotell med treningssenter, og vi har fått trent flere ganger! Og endelig har vi funnet et sted å henge opp hengekøyen vår, nemlig på balkongen!

Det har vært litt kjedelig her, i og med at det ligger så utrolig langt unna alt. Men det er vel sånn luksuslivet er, så vi skal ikke klage.

Vi har vært heldig med været nesten hver dag. Og vi har for det meste bare slappet av ved bassenget, balkongen eller på rommet, vært i Kuta et par ganger og en dag i Nusa Dua. Stranda ved hotellet, Dreamland Beach er ikke så veldig stor, og det er mye bølger som de fleste steder her på Bali, så vi syns egentlig det har vært like greit å bare ligget ved bassenget.

Da vi ble sluppet av i Nusa Dua ble vi møtt med sikkerhetsvakter til et inngjerdet område, og sekken måtte åpnes og sjekkes før vi kunne komme inn. Nusa Dua er et rikmannsstrøk med bare førsteklasses hoteller, noe vi fint merket på stranda. Før vi kom oss til stranda, måtte vi gjennom ”Nusa Dua sentrum”. Massevis av butikker og restauranter. Ett kjempe fint område uten noen form for trafikk og alt var nytt og fint. Men da vi kom til stranden skjønte vi hvem som var prioriterte her. 2 minutter etter vi hadde lagt oss ned på håndkleet kom det to sikkerhetsvakter bort til oss og sa vi kunne ligge der fordi det var hotellets eiendom! Alle hotellene langs stranda hadde sine egne eiendommer på stranda, og det var ikke stor plass for de som ikke var hotellgjester her. Litt kjedelig, men sikkert helt fantastisk for alle hotellenes gjester!

Vi fant oss en litt plett å ligge på mellom to hotellers eiendommer, hvor sikkerhetsvaktene lot oss få ligge i fred. Lars tok seg en dukkert, hvor han plutselig befant seg rett ved siden av noe ikke fult så delikat som det turkise vannet utga seg for å være.. Nemlig en seasnake på nesten to meter! Å se Lars komme raskere opp av vannet enn hva han går i vannet, er ikke akkurat ett vanlig syn…

I dag er vår siste dag på Bali, og vi hadde egentlig tenkt til å ligge på Dreamland Beach. Selvfølgelig våknet vi opp til mørk himmel og regn, men vi håper på at været klarner slik at vi kommer oss på stranda før vi drar herfra. I kveld skal vi bruke opp pengene vi har igjen på en god middag i restauranten på hotellet, noe vi gleder oss veldig til!

Det neste døgnet skal vi tilbringe på fly og på flyplassen i Singapore, hvor flyet vårt videre går til Cairns i Australia.

DSC_0098.jpgDSC_0118.jpgDSC_0225.jpgDSC_0302.jpgDSC_0399.jpgDSC_0433.jpg

Skrevet av heilars 20:34 Arkivert i Indonesia

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint