Reiseblogg fra Travellerspoint

California

sunny 20 °C

Nå har vi allerede vært en hel uke i California, altså det har gått fort. Tiden flyr utrolig fort når man er ute på tur og koser seg! Hele uken har vi bodd på Banana Bungalow i Hollywood, på Hollywood Bulevard, bare noen steg unna Walk of Fame og med Hollywood Sign rett foran oss. Så vi har bodd ganske midt i Hollywood egentlig.

Etter Sydney begynte vi som sagt tidligere å bli litt forkjølet, så vi håpet med og hadde egentlig regnet med at det var varmt i California når vi kom. Men der tok vi feil, det var nesten like kaldt som Sydney. Så vi har blitt ganske så forkjølet mens vi har vært her. Vi har derfor ikke gjort så mye, men har fått med oss det viktigste! Blant annet har vi vært med på Star Tour (guidet tur i åpen bil) og kjørt gjennom Hollywood, West Hollywood, Sunset Strip, Beverly Hills, Hollywood Hills, sett mange stjerners hus og ellers andre sinnsyke hus, kjørt gjennom kjente gater som Rodeo Drive og Beverly Drive. En skikkelig turisttur, men dette må man nesten få med seg! Veldig gøy å se hva slags hus stjernene bor i. Selvfølgelig håpet vi også på å se noen stjerner, men det gjorde vi dessverre ikke…

Ellers har vi vært på forskjellige shoppingturer rundt om i California, og det har blitt litt shopping på begge to. Også har vi vært i Santa Monica, sett byen, Santa Monica Beach og Pier og Venice Beach. Santa Monica var en kjempe koselig by, ikke så veldig stor men veldig fin. Santa Monica Pier er for dere som ikke vet, med i mange amerikanske serier og filmer. Veldig kjent!

Rart å tenke på at det er 17. mai hjemme i Norge nå, mens vi er i California nesten et halvt døgn bak og pakker for å reise videre. Men vi håper alle dere der hjemme får en fin dag og feiring. Gratulerer med dagen!

Nå ser vi fram til å komme oss til varmen igjen. I morgen reiser vi til Mexico hvor vi skal bli i 3 uker, før vi reiser til New York. En fantastisk slutt før vi kommer hjem til Norge om eksakt 29 dager!

Skrevet av heilars 22:07 Arkivert i USA

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint