Reiseblogg fra Travellerspoint

Cancun

sunny 35 °C

Før vi kom oss til Cancun, måtte vi vente 12 timer på flyplassen i Los Angeles, fly over til New York, vente et par timer for så å kunne sette oss på flyet til Cancun. Men i løpet av alle de 12 timene vi ventet på flyplassen i L.A, bestemte jeg meg for å kjøpe Twilight og bruke tiden på å lese. Utrolig nok kom jeg ganske langt også. Da vi satt oss ved gaten ca et par timer før flyet vårt hadde avgang, satt jeg fremdeles og leste Twilight. Plutselig kom flyet vi skulle fly, men det ble tømt for passasjerer først (samme inngang/utgang for ankomst/avgang). Det var en fyr der jeg syns det var noe kjent med, men jeg klarte ikke helt å feste ansiktet hans. Et par minutter etter, kom det en dame bort til meg som så at jeg satt og leste Twilight, og hun spurte om jeg så han fra Twilight komme ut fra flyet! Ja, sa jeg. Selvfølgelig, det var Taylor Lautner som spiller i filmen. Morsomt.

Det var fantastisk å kjenne på varmen igjen da vi landet i Cancun, etter to uker med kjørlig temperatur. Fra flyplassen ble vi kjørt til hotellet, ca 20 minutter unna. Smarte som vi var, bestilte vi hotell i Cancun for en stund siden og fikk en skikkelig god deal. 5-stjerners all-inclusive i fire netter! Og for det betalte vi ikke mer enn vårt daglige dagsbudsjett dekker.

I 4 dager har vi nå slappet av for fullt på hvit strand, med turkist-lyseblått hav (forestill deg fargen i et basseng), fått servert mat og drikke 24/7 og kost oss i varmen! Nesten synd vi ikke skulle bli her lengre, men vi gleder oss til å komme oss videre også. Et skummelt luksusliv!

I morgen reiser vi videre til øya Isla Mujeres, hvor vi skal være i 6 dager.

Skrevet av heilars 15:51 Arkivert i Mexico

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint